Arma Bilgisayarın Performansı

Arma bilgisayar teknolojileri İstanbul Kadıköy ilçesinde sektörlere uygun yüksek performanslı kişisel ve kurumsal bilgisayarlar üretmektedir.

Eylül 1, 2023 - 18:00
Haziran 14, 2024 - 18:21
 0  63
Arma Bilgisayarın Performansı

Arma Computer 1997 yılında yüksek performanslı bilgisayarlar üretmek amacıyla İstanbul Kadıköy'de kuruldu. 25 yılı aşkın süredir bilgisayar donanımı alanında araştırma ve geliştirme çalışmaları yürütmektedir. Türkiye'de hem kurumsal düzeydeki işletmelere hem de bireysel müşterilere hitap eden kaliteli ürün ve hizmetler sunmaktadır. Müşterilerine bilgisayar satışının yanı sıra satış sonrası bakım ve onarım hizmetleri de vermektedir. Amacı yerli teknoloji sektörünün ve bilgisayar dünyasının gelişimine katkıda bulunmaktır.

Bilgisayar denildiğinde akla ilk gelen, kullanıcıların bildiği en önemli konu olan performanstır. Bu durumu büyük bir özveriyle değerlendiren Arma Bilgisayar Teknolojileri; Bilgisayar donanımı ve çevre birimleri konusunda bilgi ve tecrübesiyle güçlü bir altyapıya sahiptir. Donanım ve teknoloji alanında geliştirilen mühendislik hizmetleri, yerel ve küresel alanda bilgisayar sektörüne katma değer sağlayacak düzeydedir. Ayrıca yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirmeye devam etmek için araştırma ve geliştirmeye yoğun yatırım yapmaya devam ediyor.

Yüksek performanslı bilgisayarlar neden tercih ediliyor?


Müşteri portföyünü ağırlıklı olarak eğitim alanında faaliyet gösteren kurum ve üniversiteler ile bilişim sektöründeki işletmeler oluşturmaktadır. Sanayi ve mimarlık alanında faaliyet gösteren firmalar da referansları arasındadır. Ayrıca eğlence ve medya sektöründe ses ve görüntü üreten birçok firma da yüksek performanslı bilgisayar hizmetlerini tercih eden müşteriler arasında yer alıyor. Arma Bilgisayar, hızlı ve sürekli gelişen bilgisayar teknolojisini takip ederek bilinçli bilgisayar tutkunlarına heyecan verici ürünler sunmaktadır.

Bilgisayarlar, güvenilir, istikrarlı ve yüksek performans arayan kurumsal veya bireysel tüm profesyonel kullanıcılar arasında hızla popüler hale geliyor. Bu nedenle kalite standartlarının üzerinde ürün ve hizmet sunan tek bilgisayar markası olmayı başarmıştır. Sıradan bilgisayar üreticilerinin kalıplarından farklı olarak müşteriyi merkeze alarak yeni iş modelleri geliştirmeye devam ediyor. Teknoloji donanımı konusunda sunduğu sıra dışı yaklaşım ve geliştirdiği benzersiz teknoloji, Arma Bilgisayar'ı sektördeki diğer firmalardan farklı kılmaktadır. Arma Bilgisayar, geliştirdiği ürünlerle yerli sanayiye değer katarak, yüksek performanslı bilgisayar pazarında lider olmayı ve Türkiye'nin nitelikli teknoloji şirketleri arasında yer almayı hedeflemektedir.

Satış sonrası servis ve destek hizmetleri


Arma Bilgisayar, Türkiye'deki bilgisayar kullanıcılarının temel sorunlarına en iyi çözümü sunmaktadır. Örneğin bir bilgisayarda karşılaşılabilecek donanım performansı düşüşü, stabilite sorunu, yüksek ses gibi sorunları çözecek teknolojiyi müşterilerine sunmaktadır. Ayrıca uzman teknik ekibi sayesinde bilgisayar kullanıcılarının genel olarak karşılaştığı en önemli sorunlardan biri olan satış sonrası desteğin yetersiz olması sorununa da en iyi çözümü sunmaktadır. Rakiplerine göre daha kapsamlı satış sonrası destek ve ürün garantisi sağlar.

Ayrıca Arma Bilgisayar, ticari işbirliklerinin çok ötesinde, dünya devi bilgisayar bileşeni üreticileriyle mühendislik bazlı stratejik işbirlikleri kuran nitelikli bir kuruluştur. Bu bağlamda özel BIOS çalışmaları ve kendi bünyesinde geliştirilen yedekleme yazılımı çözümleri gibi önemli unsurlar verdiği hizmeti sıra dışı kılmaktadır. Bu önemli girişimlerin yanı sıra tamamen yerli kaynaklarla geliştirdiği özgün bilgisayar kasaları tasarlamaktadır. Özellikle bu faktör Türkiye'nin büyük küçük tüm benzer üreticilerden farklı bir ligde yer almasını sağladı.

Güçlü soğutmanın, sessiz çalışmanın ve inanılmaz performansın keyfini çıkarın

Bilgisayar kullanıcılarına sunulan nitelikli ürünler, tüm bileşenleriyle tamamen yerli üretimdir. Geliştirdiği teknoloji, standart OEM bileşenlerin çok küçük hacimlerde bile kullanılmasını mümkün kılıyor. Aynı zamanda etkili soğutma performansı sağlar. Üstelik bu yüksek soğutma performansına rağmen cihazların gürültü seviyeleri rakip ürünlere göre çok daha düşük seviyelere indirilmiştir. Özenle tasarlanmış hava akışı haritalarına sahip bilgisayar kasaları, piyasadaki diğer benzer ürünlerden farklı olarak soğutmayı yalnızca işlemci ve grafik kartıyla sınırlandırmıyor. Anakart üzerindeki kritik elektronik bileşenler de dahil olmak üzere tüm bileşenlerin soğutulmasına izin vererek cihazın soğutma verimliliğine bütünsel bir yaklaşım getiriyor.

Arma Bilgisayar, donanım tecrübesini üstün mühendislikle harmanlayarak Türkiye'de özel tasarım bilgisayar kasaları üretmektedir. Çok düşük gürültü seviyelerinde inanılmaz termal performans sunar. Kurulduğu günden bu yana tüm ürünlerinde performans, sessizlik, stabil çalışma ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmuştur. Bilgisayar kullanıcılarının en zorlu koşullarda bile maksimum performans alabileceği, yüksek stabiliteye ve uzun süreli çalışmaya sahip bilgisayarları müşterilerine sunmaktadır.

Bu İçeriğe Tepkiniz Nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Anadolu KOBİ Anadolu KOBİ profesyonel iş geliştirme girişimcisi olarak geçmişe bakıyor, günümüzün önemli sektörleri ve meslekleri için internetin geleceğini düşünüyor, yol haritasını planlamaya çalışıyoruz.