Bursa'da Parti Malzemeleri Nereden Alınır?

Bursa'da parti malzemeleri satan farklı birçok firma, mağaza ve satış kanalı mevcut. Nilüfer'de hizmet veren KidsPartim de bunlardan biri.

Ağustos 9, 2023 - 18:46
Şubat 12, 2024 - 13:19
 0  207
Bursa'da Parti Malzemeleri Nereden Alınır?

Parti malzemeleri her çeşit kutlama ve mekan süslemelerinin vazgeçilmez parçalarından biridir. Nişan, düğün, doğum günleri, sünnet düğünleri ve daha pek çok kutlamada parti malzemelerine ihtiyaç duyarız. Bursa'da parti malzemeleri satan farklı birçok firma ve mağaza mevcut. Gürsu, Kestel, Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde çeşitli firmalar parti malzemesi satışı gerçekleştirmekte. Bazı işletmeler ise ürünlerini online kanallarda da satışa sunarak yurdun dört bir tarafına ulaştırıyor. Bursa Nilüfer'de hizmet veren KidsPartim de bunlardan biri.

Parti Malzemeleri Denince Akla İlk Gelenler

Bursa'da aradığınız her çeşit ve temada parti malzemelerini, süslemeler ve kutlama dekorasyonu için lazım olan her şeyi bulabilirsiniz. Parti denince aklımıza ilk gelenler genellikle balonlar, afişler, konfeti ve mum çeşitleridir. Ayrıca parti gözlükleri, pinyata gibi malzemeler de partilere renk katar. Parti balonları elbette süslemelerin olmazsa olmazları arasındadır. Farklı renk, çeşit ve temalarıyla partilere güzellik katarlar. Bursa parti malzemeleri konusunda erişim imkanlarının geniş olduğu bir şehrimizdir. Öyle ki her çeşit balon ve kutlama süslerini en uygun mağaza ve satış noktalarında bulmanız mümkün.

Balon çeşitleri arasında baskılı, krom, metalik ve şeffaf balonlar en çok tercih edilenler arasındadır. Ayrıca şekilli ve harfli folyo balonlar da parti süslemelerinde ilk akla gelen malzemelerdir. Yaldızlı afişler, yapacağınız partinin temasını daha havalı hale getirir. Partinin ne için yapıldığı ve kime ait olduğunu gösterir.

Diğer taraftan afişler, süslemeleriniz için de kullanabileceğiniz bir parti malzemesidir. Örneğin "Hoş Geldiniz", "İyi ki Doğdun" veya "Bride To Be" yazılı afişler partilere farklı bir renk katar. Bu afişler dekorasyona yardımcı olduğu gibi eğlenceli fotoğraf kareleri yakalamanıza da olanak sağlar. Böylece sevdiklerinizle daha güzel anılara sahip olursunuz. Yazılı ve her temaya uygun afişleri de Bursa'da parti malzemeleri satan mağaza ve işletmelerden temin edebilirsiniz.

Masa Dekorasyonu, Volkan ve Konfetiler

Doğum günü partileri ve özel kutlamalarda en çok dikkat edilenlerden biri de masa dekorasyonudur. Tercihinize göre şık ve eğlenceli bir tema seçimi yapabilirsiniz. Seçtiğiniz temaya uygun yaldızlı ve baskılı peçeteler, dekorasyonunuzu tamamlayacak malzemelerdir. Bardak ve tabaklar ile mika sunum ürünleri de Bursa'da parti malzemeleri satan işletmelerden kolayca temin edebilirsiniz.

Kutlamalarınızı eğlenceli ve dinamik hale getirmenin en iyi yollarından biri de volkan ve konfetilerdir. Ayrıca farklı renklerde sis bombaları, iç ve dış mekan volkanlar, tekli meşaleler de bu tür ürünlerdir. Bursa'da parti malzemeleri satan mağazalardan biri olan KidsPartim'de bu gibi pek çok ürün mevcut. Nilüfer ilçesinde pul konfetiler, kar spreyleri, cinsiyet belirleme konfetileri gibi ürünleri de buradan sipariş verebilirsiniz. Böylelikle kutlamalarınızda eğlence düzeyinizi artırabilirsiniz.

Mum Çeşitleri, Parti Gözlükleri ve Pinyata

Doğum günü partilerinde pastanın tamamlayıcı unsuru olan mumları da unutmamak gerekir. Bu ürünler de farklı renk ve temalarıyla kutlamalara ayrı bir güzellik katar. Simli, metalik, pastel renklerde, rakamlı ve farklı şekillerde hatta müzikli mumlar da katılımcıların keyfini artırır. Bu bağlamda bir diğer kutlama malzemesi de parti gözlükleri ve taçlardır. Bu gibi ürünlerle kombinlerinizi parti konseptine uyumlu hale getirebilirsiniz. Misafirleriniz neşeli anlar yaşarken siz de bu sayede keyifli fotoğraflar çekebilirsiniz. 

Partinin tadını çıkarmanıza yarayacak en eğlenceli parti malzemesini sona sakladık: Pinyata! Peki pinyata nedir? İçinde farklı şekerlemeler, sakız, oyuncak, konfetiler gibi çeşitli malzemeler olan karton veya kilden konteynırlardır. İstenilen şekilde süslenebilirler. Elinde sopa ile pinyatayı bulmaya çalışan kişi, bulduğunda sopa yardımı ile pinyataya vurarak içindekilerin etrafa saçılmasını sağlar. Bu özelliği sayesinde hem çocukların hem de yetişkinlerin oynayabileceği bir oyundur.

Yukarıda saydığımız parti malzemelerinin hepsi Bursa parti malzemeleri satıcısı KidsPartim firmasının mağaza ve internet satış kanalında sizleri bekliyor. Dileyen herkes Nilüfer ilçesinde İhsaniye Mahallesi Tuna Caddesi Kurtuluş Sokak No:9'da hizmet veren bu mağazadan parti malzemesi satın alabilir. Mağazaya gelemeyecek olanlar ise kidspartim.com adresi üzerinden istedikleri ürünü kolayca sipariş verebilir. 

Bu İçeriğe Tepkiniz Nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

EXENONLINE E-ticaret danışmanlığı olarak 360 derece dijital pazarlama çözümlerimiz ve SEO çalışmalarımızla işletmenizin başarı eksenini oluşturuyoruz.